اگر کم خونی دارید این غذا را امتحان کنید-راهبرد معاصر
وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام همتی: از رونق گذشته در مناطق آزاد خبری نیست فرمانداری: مرز مهران بازگشایی می‌شود نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد ویتامین دی به درمان دیابت کمک می‌کند؟ پزشکیان: اینکه توانستیم یک بلوچ سنی را استاندار کنیم با نظر مقام معظم رهبری بود وزیر علوم: ۱۵۰ دانشجوی تعلیقی را بی سر و صدا برگرداندیم صعود پرسپولیس به یک هشتم در غیاب ۶ ستاره اصلی | کُت تن لوکاس ژوائو است قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران هواشناسی: وزش باد شدید، کیفیت هوای تهران را بهبود می‌بخشد تعرفه گاز برای پرمصرف‌ها افزایش یافت واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو سخنگوی سازمان هدفمندی: منایع یارانه هنوز تامین نشد انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه انفجار پیجرهای لبنان در ایران

اگر کم خونی دارید این غذا را امتحان کنید

آهن موجود در میوه‌ها و سبزی‌ها از نوع آهن غیرهم می‌باشد، بنابراین مصرف آن نباید همزمان با لبنیات و چای باشد. همچنین دریافت منابع ویتامین C در جذب موثر این نوع منابع آهن بسیار مهم است
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۱ - ۲۵ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 13
کد خبر: ۲۳۵۸۲۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ اگر با مشکل کم خونی مواجه هستید، در برنامه غذایی خود علاوه بر گنجاندن مواد غذایی حاوی آهن، باید به فکر ترکیباتی باشید که جذب آن را تسریع کند که کباب با سالاد گوجه‌فرنگی، بادام و نعنا یکی از گزینه‌های پیشنهادی است.

آهن موجود در میوه‌ها و سبزی‌ها از نوع آهن غیرهم می‌باشد، بنابراین مصرف آن نباید همزمان با لبنیات و چای باشد. همچنین دریافت منابع ویتامین C در جذب موثر این نوع منابع آهن بسیار مهم است.

مواد لازم برای ۴ نفر:

روغن زیتون ۶۰ میلی‌لیتر

پوست لیموی رنده کرده ۱ قاشق چای‌خوری

آب‌لیمو ۶۰ میلی‌لیتر

اورگانوی تازه خردکرده یک چهارم پیمانه

فیله گوساله مکعبی خردکرده ۸۰۰ گرم

فلفل دلمه‌ای زرد مکعبی خردکرده ۲ عدد متوسط

پیاز قرمز مکعبی خردکرده ۱ عدد متوسط

گوجه‌فرنگی خردکرده ۲ عدد بزرگ

بادام ۳۵ گرم

نعنای تازه ۱ پیمانه

روش تهیه:

روغن، پوست لیمو، آب‌لیمو و اورگانو (پونه کوهی) را در ظرف شیشه‌ای بریزید و خوب هم بزنید.

گوشت، فلفل و پیاز را به ترتیب در سیخ‌های چوبی فرو کنید و روی سینی پخت قرار دهید.

نیمی از سس آماده شده را روی آن بریزید.

کباب‌ها را در ظرف‌های مخصوص چرب کرده گریل بگذارید تا بپزند.

در این هنگام، گوجه‌فرنگی، بادام و نعنا را با بقیه سس در ظرف کوچکی مخلوط کنید.

کباب را همراه با سالاد گوجه‌فرنگی، بادام و نعنا و در صورت تمایل، نان پیتا، میل نمایید.

یادآوری:‌

می‌توانید تکه‌های گوشت را از شب قبل در مخلوطی از آب پیاز، روغن زیتون، اورگانو و پوست لیموترش رنده کرده بخوابانید تا گوشت تردتر شود./ ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار